Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 2035 common:people_all_forms

Збір лідерів учнівського самоврядування

Date: 4 квітня 2023 о 15:03
532 view

29 березня 2023 відбувся обласний збір лідерів учнівського самоврядування, який об’єднав у рекреаційному центрі «Берег надії» 42 лідери із 20 територіальних громад Хмельниччини. Понінківський ліцей представляли двоє учнів: Щуцька Марія та Ярощук Іван.  Про враження розповідає Марія Щуцька:

Ми отримали безліч неймовірних вражень та позитивних емоцій, тому готові розповісти детальніше про цю поїздку.

День перший розпочався  пізнавальною екскурсією музеєм історичної мініатюри. Далі була дорога до Головчинець, де всі учасник були ще сонними й кожен тримався своєї групки. Та після поселення, розподілу по кімнатам й смачного обіду лідери були готові на цікаве продовження дня.  Далі було відкриття збору директором ХОЦНТТУМ Михайлом Маринюком та завідувачкою навчально-методичним  відділом художньо-естетичного виховання школярів Інною Стельмах, відеозаклик голови ОРС Ольги Салової  до розвитку та реалізації здібностей і талантів, презентація від «Нової генерації міста» Аріни Глушман «На позитиві! Яким має бути учнівське самоврядування?», тренінги «Знайомство» від  Людмили Перепелиці і «Вчимося розуміти та поважати інших» від Ірини Шуверткової. Неймовірна творча майстерня, яка не лише відкрила нові талановиті імена, а й допомогла ще краще пізнати одне одного.  Після цікаво та продуктивного дня була весела дискотека, де ми відпочили сповна.

День другий розпочався із руханки й смачного сніданку. Олександра Левицька провела нам психологічний тренінг та допомогла нам пізнати свої ж емоції. Далі з нами ділилися досвідом представники національно-патріотичного виховання Летичівщини. Тренінг «Досвід мужніх України», тренова гра «Прикордонники», де кожен учасник зміг відкрити в собі нові здібності та продемонструвати свої спортивні навички.  Знайомство з найновішими видами зброї та військової амуніції від військової організації «Бойове братерство України» допомогло нам відчути себе справжнім захисником України. Захоплюючий лазер таг від Юлії Блажко, участь в якому брали не тільки лідери, а й координатори. Звісно, що крім цікавих заходів, які нам приготував центр, лідери учнівського самоврядування також у вільний час створювали різні ігри й дружньо проводили час. Завершився день суперовою дискотекою з професійним діджеєм, після якої учасники продовжили веселощі  у кімнатах розмовами до світанку. Адже нікому не хотілося прощатися із новими друзями, тому ми намагалися наговоритися перед сумним від’їздом додому.

День третій також розпочався із веселої зарядки та смачного сніданку, але із сумними обличчями лідерів, бо ніхто не хотів збирати валізи та вирушати додому. За ці швидкі, але неймовірні три дні ми встигли стати однією родиною, тому кожен учасник обмінювався сторінкою в Instagram, щоб надалі продовжити спілкування.  

Щиро дякуємо всім організаторам за таку можливість, де ми не лише отримали нові знання, а й нових друзів та покращили навички комунікації.

Фото та відео можна переглянути ТУТ

Comments:
Only authorized users can leave comments.